Osrednji večerni dogodek - Glasba: Koala Voice

27. avgust/četrtek/ 20:30

Vrazov trg, Ptuj

 

Zasavski četvorec, ki ustvarja vesel brezskrben disco punk, prepojen z nalezljivimi rifi in melodijami, prihaja na Dneve poezije in vina. Ob koncu leta 2018 so izdali svoj 3 album Woo Horsie, na katerem najdete 10 pesmi, ki govorijo o resničnem življenju in temah, s katerimi se milenijci spopadajo “brez denarja, strtega srca, a še vedno optimistični“

Samo v letu 2019 so odigrali 3 turneje ter skupno 30 koncertov po Nemčiji, Avstriji, Slovaški, Hrvaški, Bosni, Srbiji, Italiji ter Španiji in nastopili na 30 lokacijah po Sloveniji od klubov do festivalalov.

Skupina je postala glas generacije in ga je odločena tudi uporabiti. To potrjuje tudi dejstvo, da je bila njihova pesem Ker tu je vse tako lepo najpogosteje predvajana skladba leta 2019 na slovenskem nacionalnem radiu VAL 202, zanjo pa so prejeli tudi nagrado Zlata piščal.

Koala Voice so: Manca Trampuš, Miha Prašnikar, Domen Don Holc, Tilen Prašnikar.

 

**

Predhodna prijava na dogodek ni potrebna. Zaradi ukrepov za preprečevanje širjenja novega koronavirusa, je število obiskovalcev omejeno. Verjamemo, da boste tudi vi ravnali odgovorno in v skladu s priporočili NIJZ ter tako doprinesli k varnosti na festivalu. Prizorišče odpiramo ob 19.30 uri. 

**